Previsió meteorològica

3 de set. 2020

JuntsxCatalunya o potser Junts pero no barrejats per Catalunya?

Mapa de Catalunya
A Catalunya hi ha molta preocupació per la inoperància i per la mediocritat politica que diuen que governen Catalunya. 
Després de l'etzibada que ja fa vora tres anys, a la tardor del 2017, la flor i nata de l'independentisme promogut per la burgesia catalana, especialment de la barcelonina, van intentar clavar a les institucions de l'Estat espanyol, desobeint lleis i reglaments parlamentaris i d'haver convocat un fracassat i del tot il.legal referendum l'1 d'octubre d'aquell any, tota aquest plegat de politics i seguidors cecs i entossudits, van a la deriva.
L'espectacle esperpèntic que tota aquesta caterva de genteta pseudopolitica y badocs que els escolten ens estan oferint, es per a fregar-se les mans per aveure-les venir, perquè encara no ho hem vist ni escoltat tot, que va!.
Des de que els fugits de la justicia, vull dir el tal Carles Puidgemont i compis, i demés personatges patètics ara han intentat apoderar-se de les sigles de JuntsxCat, i els del PDeCAT s'han abocat als braços de la justicia per a reivindicar-ho com a propi, les esgarrapades aniran a més, i tot el fictici castell independentista que han intentat construir, com una nova Torre de Babel, els hi caurà al damunt i els aplastarà.
La ja fastigosa cançoneta reiteradament repetida de l'autodeterminació que tant bé s'ha après el Quim Torra, li petarà als nassos o bé al clatell quan menys s'ho pensi. A aquestes alçades de la esñerpèntica història contemporània de l'independentisme, del soberanisme i de l'autodeterminació tan remenada i desvirtuada durant aquests anys, ja no té més recorregut ni politic ni social. No es pot anar venent per forums politics i des del mateix Palrmanent de Catalunya, que l'Estat espanyol caurà a la trampa.
Aneu temptant la sort, que ja us ho trobareu el dia menys esperat
A Madrid, com a Catalunya, tots plegats saben perfectament bé que hi ha un text constitucional; que el text de l'Estatut Català precisament emana d'aquell, i que totes les lleis que es puguin promoure, debatre i aprovar des del parlament de Catalunya són de segon rang respecte a la Constitucio, text que fou aprovat per majoria aplastant l'any 1978 al Congrés de Diputats de l'Estat espanyol. 
Deixeu d'una vegada d'enganyar i de jugar amb els sentiments dels catalns en general, i dels qui encara confien amb vosaltres, per desgràcia seva. Deixeu de redactar guions falsos d'independetisme, simplement per a salvar uns grapats de vots que sabeu que traicionareu, perquè les vostres propostes no tenen recorregut, més del que han tongut des del 12 de novembre del 2015, amb el també fallit i il.legal referendeum de l'Artur Mas.
I en tot aquest aldarull politic propi de gent mediocre està l'ERC, el partit que des de l'època de Lluis Companys no ha aixecat el cap. Un partit com ERC que presumeix ser d'esquerres, com es pot entendre si des de fa 40 anys balla la dansa macabra de la corrupta i deshauciada CDC, avui PDeCAT a més de la gent de JuntsxCat, que en realitat tot són els mateixos. Pobre ERC!, sou presoners de les vostres propies incapacitats. Deixeu d'anar pel món dient se sou d'esquerres..., demostreu-ho en fets politics. Trenqueu la closca i renaixeu d'una vegada, carai!. 
Trenqueu, també, el cordó umbilical que encara us lliga a la dreta burgesa catalans d'una vegada per totes si realment voleu renèixer i crèixer.
Jo mai estaré al vostre costat. Mai he tingut cap mena d'empatia amb politics mediocres i manipuladors. Mai he estat al costat de la burgesia ni catalana ni espanyola ni internacional, ni mai penso estar-hi.
Sento odi per al pensament únics i per les societats subjugades per politiques sectàries.
PD.- Repàs a la patètica i mediocre politica catalanoindependetista.