Previsió meteorològica

16 de març 2020

Catalunya ja és una Republica bananera gracies a Quim Torra i Puigdemont

El president caducat de Catalunya, Quim Torra, (alies el Torracollons de Catalunya), està tan obsessionat en convertir Catalunya en una república.... bananera, que ja està a punt d'aconseguir-la de la mà del coronavirus Covid-19.

Aquest home, que ja ha sigut defenestrat com a diputat del Parlament de Catalunya, i la presidència de la Generalitat l'aguanta pels pèls, està demostrant que ignora que l'Estatut de Catalunya és un estament politic d'autogovern que està supeditat a la Constitució de l'Estat espanyol, com a llei superior que està per sobre de qualsevol text estatutari, sigui de Catalunya, del Pais Basc o de Galicia o de la Rioja.
La declaració de l'Estat d'Alarma en tot el territori estatal, inclosa Catalunya naturalment, afecta a la totalitat de territoris autonòmics, provincials i municipals, i aixó ho hauria de saber Quim Torra.
Ignorar aquesta realitat inqüestionable, és fer simplement el pallasso des del punt de vista politic. Aqui, que se sàpiga, a Catalunya ningú ha retallat cap competència estatutaria, ni ningú ha limitat l'autoritat del president català. 
Aqui, qui s'ha posat en evidència ha sigut ell, el Quim Torra, que pressionat pel covard i fugit de la justicia, Carles Puigdemont, li està fent fer el ridícol més espatarrant i còmic. Nin un ni l'altre sembla que siguin capaços d'assumir que la societat catalana majoritariament no és partidària de la República Catalana que només está en la ment de la burgesia barcelonina i dels babaus i bona fe d'una ampla minoria, peró que en dedrinitiva és minoria. I així ho han testificat els darrers sondejos d'opinió realitzats, precisament, pel propi Govern de Catalunya.
Deixeu ja de remenar tant lestupidesa d'un república que mai ha existit (Catalunya mai ha sigut una república), i deixeu de prendre el pèl i de robar els sentiments de vora 2 milions de catalans, que sembla que no vulguin adonar-se'n que se'ls ha portat a somniar truites a diari per part d'una perversa burgesia barcelonina centralista i individualista, que el que cerca és remenar la riquesa que genera Catalunya per a fer-ne el que els hi doni la gana, sense dependre dels controls administratius i econòmics de l'Estat.
Catalunya porta més de 30 anys de domini brutal de la burgesia catalana, que ha fet politica des de la plaça Sant Jaume per a defensar sense escrúpols els interessos de la dreta liberal catalana liderada, com és òbvi, per la burgesia, i sempre en detriment dels intyeressos legitims del conjunt de la societat.
No sou creibles. Heu portat Catalunya a un carreró sense sortida. Heu podrit i corromput la convivència social i també politica del poble català, i aixó ho teniu de pagat molt car Carles Puigdemont i Quim Torra, ho pagareu molt car.
La societat catalana, des de les urnes, en nom de la democràcia, us escombrarem i us abocarem en l'oblit de la història, perquè heu sigut els dos president més nefastos des de que la Generalitat fou concebuda fa ja uns quants segles.