Previsió meteorològica

14 de març 2020

Pablo Iglesias, trencant la cuarentena, ja no estas capacitat per a governar

Que tot un viceperesident segon del govern de l'Estat espanyol trenqui la quarentena, al conviure amb la ministra Irene Montero infectada pel coronavirus, el desacredita de tal manera, que el Pablo Iglesias en qüestió, el que hauria de fer el proper dilluns a primera hora es presentar la seva dimissió irreevocable al president del govern, Pedro Sanchez.
Pablo Iglesias al Congrès de Diputats barallant-se amb la seva "coleta"
 Mal exemple ha donat aquest politic sobrevingut de qualsevol manera en la politica espanyola, perquè al trencar la seva propia cuarentena, ha insultat greument al conjunt de la societat espanyola, a la qual se li han imposat tot un seguit de mesures aprovades avui en consell de ministres. 
I  oh paradoxa!, s'han aprovat mesures com el confinament dels ciutadans a casa seva i en la obligació de respectar la quarentena als qui se'ls detecti estar contaminats pel coronavirus, cosa que no ha respectat burlescament el tal Pablo Iglesias.
No tothom està preparat ni humanament ni èticament per a governar, i Pablo Iglesias ens ho ha demostrat amb la seva gravissima i insultant irresponsabilitat d'avui, al presentar-se inesperadament en un consell de ministres extraordinari, quan ell es tenia d'haver estat a casa seva jugant a cartes.
Avui, Pablo Iglesias, has perdut tota la poca credibilitat politica que podries conservar, fins i tot, n'estic segur, l'ha perdut davant de la teva propia claca. A Catalunya es té una dita que diu: de porc i de senyor se n'ha de venir de mena. És a dir, que no tothom pot ser el que voldria ser o representar davant de la societat, sigui quin sigui la fita que es vulgui aconseguir.
En politica, Pablo Iglesias, aixó d'assumir responsabilitats i també obligacions, sembla que no et va. El teu, el que realment et fa patxoca i on et desenvolupes molt bé i amb gracilitat, és representant el paper d'oposició, del tot s'hi val..., una mica com estem acostumats a veure't tant a tu i a la teva colla, com als del PP, C's Vox.
Aquesta gent, com els teus, els de Unidas-Podemos, us va la marxa de l'oposicio. ës molt més còmode, fàcil i no requereix grans dossis d'inteligència ni de cultura sociopolitica. Oposar-se tot per sistema és facilissim, i aixó és el que has estat fent tu i la etav colla politica eterogenia i dispar.
Per cert, jo mai podrñe votar-vos sota Unidas-Podemos, perquè no m'hi identifico en un partit de partidets que discrimina els homes. 
Abans ereu Unidos-Podemos, i les dones es van alçar en peu de guerra. Vau canviar desfortunadament Unidos per Unidas. Sou tant curtets i apassionats per tonteries semantiques, que ara som els homes qui no ens sentim identificats amb vosaltres. Vaja, jo tampoc us he votat mai ni penso fer-ho, pero no era tan dificil cercar un nom neutre. sense identificacions masclistes ni de femelles.
Peró tornem al principi del post: Pablo Iglesias, plega, fot el camp cap a casa teva per responsabilitat politica i, especialment, social. Si no ho fas el proper dilluns, perdràs la poca credibilitat queencara  tinguis.
Fins mai Pablo Iglesias, fins mai.