Previsió meteorològica

27 de gen. 2020

La Generalitat de Catalunya ha tingut els ultims presidents més mediocres

Carles Puigdemont i Quim Torra
 Apaga y vamonos, es podria dir despres del rifirafe entre ERC i JxCat pel que fa a la retirada de l'acta de diputat al ja exparlamentari Quim Torra.
Ara ve la guerra entre els dos vànndols; les esquerres catalanonacionalistes i la dreta pura i dura catalana que ha encarnat i segueix encarnant l'antiga CDC i els de JxCat que són gairebé els mateixos que remenaven les cireres, si més no politiques, amb el Jordi Pujol.
Catalunya ha tingut la desgràcia politica més tenebrosa i irracional, al viure els sis ultims anys gobernada pels dos últims presidents, Carles Puigdemont i Quim Torra, més mediocres i negats per a dirigir els destins presents i futurs dels catalans en general, del que hom es podria haver imaginat.
Carles Puigdemont ha sigut un autèntic covard i traidor fugint del país despres d'haver provocat una crisi politica i institucional sense precedents. Tot el govern en plè de l'efimera època de Puigdemont, sabien que la declaració d'independència que es va fer al Parlament de Catalunya l'octubre del 2017 no tenia cap validesa juridica ni politica ni pràctica. Ho savien, hi tant si ho savien, i tot i amb aixó van tirar pel dret desafiant les lleis incomplint-les i trepitjant-les sense pudor, fins i tot el mateix reglament del Parlament .
Aquesta és l'herència del primer president més mediocre que hem tingut els catalans. Ell, Puigdemont, fugit de la justicia, abandonant el seu govern a la seva sort, mentre uns quants estan engarjolats des de fa més de 2 anys.
I el Quim Torra, pobret, feia pena, autèntica pena, veient-lo passejant-se per les carreteres i autopistes catalanes que els seus vasalls havien tallat previament, impedint el dret de la gran majoria de ciutadans a gaudir de les seves inalienables llibertats de moviment per carrers, places, carreteres i autovies i linies de ferrocarril.
Ells, els vàndals nacionalcatalanistes, es van apropiar en nom de la seva llibertat de manifestació i d'expresió, de robar les llibertats tant legitimes o més de tots els catalans.
Quim Torra ha governat?. Tres anys de pressupostos generals de la Generalitat prorrogats?, aixó és governar?. I des d'on ho feia, des de Bèlgica o des de la plaça Sant Jaume?. Quim Torra ha perdut un temps preciós viatjant tot sovint de Catalunya a Bèlgica i viceversa, per a rebre instruccions del fugit de la justicia. Quim Torra ha sigut, i és encara fins que no el substitueixin definitivament, el president més titella de tots els que ha tingut Catalunya al llarg de la llarga historia del pais.
Ha actuat, s'ha bellugat, ha parlat i ha fet i ha desfet segons les instruccions i malabarismes perversos de Puigdemont. A cap dels dos els hi ha interessat el present i el futur de Catalunya. A les dretes el que els interessa i importa és el diner i el poder, la resta se'ls hi enfot.
I a la vista està tota la gestió politica, i també administrativa, que els dos expresideents, Puigdemont-Torra, ha fet en més de quatre anys. Gairebé res. Aquesta és una Catalunya tan patètica i esperpèntica que ni ella mateixa es reconeix.
La mediocritat i incapacitat de gestió així ho avala, peró els vasalls dels mediocres encara els hi donen suport. Tanta imbecilitat humana i politica fa esgarrifar.