Previsió meteorològica

25 de set. 2020

Charlie Hebdo torna a ser victima de la criminalitat satànica de l'Islam

L'Alcorà és una merda. No atura les bales

Aquesta gentusa musulmana i creiminal que està inundant ciutats i pobles d'Europa, ha tornat a vomitar el seu odi contra la cultura i la democràcia occidental, incapaços, ells, per a democratitzar i humanitzar la societat musulmana global. 
Avui, i no fa gaires dies que ja ho van tornar a fer, els musulmans criminals que s'amaguen covardament i miserablement entre nosaltres ben coberts sota les pells dels xais que maten per les seves festes islàmiques, han atacat bestialment a trabquils i pacifics conciutadans francesos. Ho han fet les carrers de les rodalies on estan les instal.lacions pediodistiques del noble i democràtic setmnarari satíric Charlie Hebdo.
A aquesta gentusa musulmana radical i intolerant, virtuts que són pròpies de l'islam (només cal llegir l'Alcorà per adonar-se'n), no li tremola ni la mà ni el pols, si del que és tracta és de matar cristians, jueus, ateus, budistes o induhistes, i cremar i destruir esglésies, sinagogues o qualsevol simbol que no sigui islàmic.
Amb gentusa d'aquesta fastigosa mena no es pot anar en lloc, més aviat apartar-los ben lluny de casa nostra per sempre més. Qui trenquen la convivència són ells i elles, i no pas nosaltres.
Nosaltres som i estem a casa nostra, al nostra pais, amb la nostra propiaz i rica cultura, i amb uns principis morals, ètics i religiosos que ells i elles no han tingut mai.
Per aixó maten indiscriminadament. Ells destrueixen, aniquilen tot el que no fa pudor d'islam, d'alcorà i de les prèdiques del fals profeta i pederasta Mahoma. Tota aquesta gent, semyors de la UE, han de ser deportats als seus països, i si per desgràcia tenen nacionalitat dels nostres països, s'hanran d'arbitrar amb urgència mesures per a controlar-los en pla bèstia si cal.
Les politiques d'acollida i d'immigració excesivament complaents i tolerants, ens han portat fins aqui, i la cosa es posarà cada cop més dificil. 
A Catalunya, sense anar més lluny del meu pais, els musulmans ja demanen que a les escoles es facin classes d'islam, quan fa ja uns anys que a les escoles catalanes i espanyoles es van eliminar simbols cristians, creus, quadres i pintures religioses, i es va eliminar l'ensenyament de la religió crisitianacatòlica. I ara ensenyaran l'islam?.
Els politics catalans i espanyols ¿seran tan poques vergonyes de caure en aquest perillosissim parany que ens preparen els musulmans que ens han invadit?.I a França. a casa meva, el govern de la República n'aprendrà d'una vegada per totes que amb aquesta gentusa no es pot anar ni a passejar?.
Sembla, per sort, que els màxims dirigents de la UE estan començant a reaccionar davant l'allau de milers d'immigrants que es colen als nostres països. A les properes eleccions europees ho tinc ben clar el què faré. Fins ara he votat als socialistes, d'ací a quatre anys ho faré per a l'extrema dreta, perquè no estic gens d'acord amb les politiques d'immigració de la Unió Europea ultra liberal, amb un socialisme incapaç de reaccionar.
El mateix penso fer en el futur en totes les conteses electorals. Segur que mai em penediré d'haver canviat la meva intenció del vot, n'estic ben segur que no.