Previsió meteorològica

25 d’oct. 2020

Emmanuel Macron, planta cara a l'Islam. Milions d'europeus estem en tu

Emmanuel Macron, president de la Rep. Francesa
L'islamista Tayyip Erdogan, després de la seva esperpèntica intervenció atacant i insultant al president francès Emmanuel Macron, titllant-lo de discapacitat mental, l'Erdogan islamista de merda és, precisament, qui necessita urgentment ser assistit per un bon equip professional en psiquiatria, per a que anaslitizn en profunditat les seves més que dubtoses capacitats per a estar al front d'una Turquia que és socia de l'OTAN.

Emmanuel Macron planta cara a l'Eerdogan, a aquest patètic dirigent turc que és un cau de problemes i de conflictes allà on hi posa el seu nas i les seves potineres i brutes mans. L'islam mai, en lloc del món, ha de tenir mai la darrera paraula, mai. Ben al contrari. L'islam ha sigut al llarg dels segles un seguit motor de conflictes socials, religiosos, culturals i politics. Allà on hi posa els peus és per a causar neguit i problemes de convivència, i tot és degut al supremacisme en que es creuen en dret a anar pel món. 

Mahoma o el terror de l'islam
Es creuen que el tal Mahoma, el primer pederasta de l'islam, és el profeta que, amb la religió que es va inventar, ha de regir el món sí o sí, i que la resta de mortals siguin jueus, cristians, budistes, induistes, animistes, etc, han de ser sotmesos sota aquesta falsa religió misògina, masclista i dèposta. 

Que l'Etern lliuri Europa de les perverses influencies de l'islam que estan intentant fonamentar i sacralitzar dintre de la nostra terra, de la Unió Europea, que els europeus no ho podem permetre ni tolerar. Enfront de l'islamització cap debilitat.

Els europeus no ens mereixen cap debilitat dels dirigents de la UE ni de cap president de govern que configuren aquesta Europa unida, envers l'islam que intenta suplantar els valors democràtics i de llibertats individuals i col.lectives que ens són pròpies a la Unió Europea, per a implantar un règim islàmic que anularia qualsevol d'aquests drets inqüestionables i inalienables.

Ah!, escolta Tayyip Erdogan, tanta merda islàmica ja put. A Europa no hem oblidat el genocidi del poble d'Armenia que van cometre els turcs fa un segle, i que van assassinar a 1.500.000 armenis pel sol fet de ser cristians. Mai oblidarem aquella satànica matança en nom del vostre islam putrefacte.

Estem en tu, Macron. No defalleixis, si us plau.

PD.- Ja n'hi ha prou de barbarie i bestialitat musulmana a la Unió Europea!. Les esquerres europees, a les que ja fa un temps que vaig deixar de votar-los, fins i tot estan dividits, a França, per la qüestió del islam criminal. Que s'ho facin, i que s'estabellin en el seu deliri irracional propi de les esquerres que sempre han anat dividides, fins i tot en aquests moments de dolor i ràbia.

Maleït i abominable sigui l'islam de merda

Samuel Paty, mai t'oblidarem i sempre defensarem els valors que són propis del món civilitzat, lliure i democràtic, pels quals en nom del maleït islam et van assassinar els fidels del pederasta Mahoma. Sempre estaràs present en els cors de molts milions d'europeus que estimem la llibertat personal i col.lectiva, i la llibertat d'expresió, drets que són inalienables i intocables, malgrat el podrit i fastigós islam homòfob, misogin i criminal que ens els intenta arrabassar.