Previsió meteorològica

8 de nov. 2019

Els CDR feixistes, totalitaris i sectaris foteu repugnància

Quina merda folla de Consell és aquest?
 Els CDR o Comités de Defensa de la República?, de quina Republica parla aquesta gent?.
Els catalans, tots, partidaris de la independència o els que no l'accepten, el que estem observant i deduïnt de les accions que els CDR fan, empastifen la convivència..., i és més, demostren que la democràcia i els valors intrínsecs que li són pròpis, per a ells la demolcràcia és un simple eslogan, perquè vistos els resultats, els CDR esdevenen un sector social fastigosament radicalitzat per a promoure deosrdre, coartar les llibertats dels altres, i erigir-se com els defensors de qui sap el què.
En determinades accions que heu realitzat en les darreres setmanes per arreu de Catalunya, a banda de les bestialitats criminals que s'han comès a Barcelona, confirmen que vosaltres de demòcrates no en teniu res, ni sabeu el què és aixó de la democràcia. 
Heu posat en perill la integritat de persones que viatjaven en tren, bolcant arbres i la bvostra porqueria a les vies provocant accidents, i el mateix heu fet per carreteres, autopistes i autovies, o tallant la circulació viaria i de les persones en moltes ciutats i viles de Catalunya.
Sou uns perfectes indesitjables, i amb algunes accions heu traspassat la linia bermella que és pròpia d'accions criminals terroristes.
No serés pas jo qui voti a qui us dóna corda i alè per a continuar amb les vostres bàrbares accions salvatges. Que l'Etern m'aturi la mà i la consciència per a que mai pugui caure en la temptació de votar a JxCat o a la gent d'ERC. Mai podré donar suport politic als qui donen suport als violents, a les bèsties deshumanitzades dels CDR que s'han cregut que Catalunya és seva i de ningú més, etc.
Abans deixaria de votar, si no tingués altra opció per a fer-ho, que amb el meu vot us pugués donar una mica més de corda. Passat demà, diumenge dia 10-N, aniré a votar precisament amb la convicció d'ajudar a barrar-vos el camí a vosaltres i als politics que estan al vostre costat animant-vos a continuar amb la vostra campanya de terror social.
Pel que fa a mi, us en podeu anar a la merda tots vosaltres i tots ells i elles. I vull acabar aquest post recordant als CDR que Catalunya no té presos politics, té politics presos per la seva irresponsabilitat. I vull afegir que Catalunya no ha tingut mai al llarg de la seva història dos presidents tant impresentables i mediocres com el covard i fugit de la justicia, Carles Puigdemont, i el patètica i inútil Quim Torra.
Ah!, i de Tsunami Democràtic res de res. Més aviat s'haurien d'anomenar Tsunami Feixista, el hi quadra molt més. És el mot que els hi toca i pertany.