Previsió meteorològica

11 de nov. 2019

Albert Rivera, el gran derrotat de les eleccions generals espanyoles del 10-N

Albert Rivera, t'has quedat sense calçotets
 Qui li hauria de dir a l'Albert Rivera que la passada nit, un cop fet el recompte provisional dels vots emesos a les eleccions generals del 10-N, els espanyols en general li girarien l'esquena i el deixarien, practimanent, en calçotets.
Fa uns quants anys, quan vas debutar en la politica, vas passejar la teva imatge despullada com la foto que encapçala aquest post. Et vas voler fer el graciós, i uns quants anys després, ahir mateix, la gràcia te l'han fet els electors. T'has quedat com qui diu per a vestir sants i poca cosa més.
Des de la passada precampanya electoral de les eleccions generals del 28-A, et vas atipar de negar cap mena d'ajuda, de favor, o d'entesa amb Pedro Sanchez: no es no, oi Rivera?, doncs el no te l'has trovat tu, i de quina manera, ahir al vespre-nit.
Peró és que la teva retòrica anàrquica, caòtica, i desconcertant que has demostrat darrerament, i al llarg de la precampanya i campanya de les eleccions del 10-N, ha rebut el que es mereixia: la marginació de l'electorat de la teva persona i del teu partit.
I és que a hores d'ara ja ningú sap si ets de dretes, de centre dreta, si ets liberal o si tents clares temptacions de competir, ara, amb els de l'Abascal, que dit sigui de pas, aquesta gent han sigut molt més coherents en el seu discurs que tu, que ningú sabia per on sortiries l'endemà.
Aquest mig anys llarg, tu has fet de ballarina de la politica; avui ballabes un fandango, i demà ens ballabes una flamencada o una sardana, etc. I així t'ha anat a tu i als teus. Perdre en un sol dia i de cop 47 diputats, no és moco de pavo. Els teus oponents, o enemics politics, els nacionalistes bascos i la gents del Procés de Catalunya, no et càpiga cap dubte que ho deuen celebrar amb caviar del pais de Vladimir Putin i amb vins DO del Priorat.
Particularment, jo mai t'he votat ni ho penso fer en el futur, penso com la gran majoria de ciutadans d'aquesta España que encara no ha sabut consolidar el procés democràtic després de tants anys, el teu destí és la teva dimissió irrevocable, i deixar pas a altre persones de C's que ben segur que ho farien millor que tu, sense cap mena de dubte. Tu ja t'has cremat fins i tot la cúa. Per bé o per mal tu ja has jugat prou i massa a la ruleta russa i així et va anar ahir.
Compartir govern amb VOX i el PP, el ciutadà normal no ho ha paït
 La teva ambició desmesurada i la repugnant personalització del teu partit, t'ha abocat al desastre.
Només tu, solsament tu, ets el resposable de la debacle no prevista unes quate hores abans de tancar els col.legis electorals. les enquestes atorgaben a C's uns 23 a 24 diputats, peró t'has quedat en 10 i pels pèls.
Plega Albert Rivera, fes un favor a la politica espanyola que diu que estimes tant i plega. Queda't a la cuina del teu partit, i no al despatx de president.
Renta els plats del teu partit, i abandona la idea de seguir signant ordres internes. Si no ho fas, faràs el ridicol més estrepitós que mai ha fet cap altre partit de la Unió Europa i del món occidental. Si insistexes en continuar al peu del canó, et convertiràs en un personatge patètic i seràs la riota dels ciutadams. El passat dia 8 d'octubre vaig penjar un post anunciant la teva mort i sepultura politica arran del 10-N. Si més no, tocat de mort sí que hi has quedat.
Plega, fes el favor al teu partit esmicolat i desmanegat, al qual, insisteixo, mai he votat ni votaré. Es tracta simplement d'higiene politica que en fa falta, i molta, en aquest España de pandereta i toros.