Previsió meteorològica

8 d’oct. 2019

El 10-N ha de ser la mort i sepultura politica definitiva d'Albert Rivera

El Trio Guadalajara de Ciudadanos celebrant la derrota al Parlament
Tal com sona, ni més ni menys. El cínic i ambiciós politic sense control que encarna l'Albert Rivera, és el que es mereixerà el proper dia 10-N al vespre i nit, quan es vagin coneixent els resultats de l'escrutini electoral.
Es mereix passar a la quarta divisó (4t lloc), pel darrera dels d'UP i a poca distància de l'extrema dreta franquista de VOX.
Ets un cínic pervers. Has estat quatre mesos bloquejant la possibilitat d'un govern PSOE-UP, i ara que veus com totes les enquestes, fins i tot les que has encarregat fer a nivell intern del teu depauperat partit, ara desbloqueges a Pedro Sanchez i al PSOE oferint-li la posibilitat de que formin govern, copiant descaradament l'oferta seriosa que ja ha fet Pablo Casado, president del PP.
Mereixes, doncs, que l'electorat espanyol, que d'idiota no en té res, ni de lluny, amb els seus vots facilitin definitivament la teva mort politica, i la corresponent sepultura també politica.
Els espanyols segur que se sentiran alleugerits des dels àmbits socials i politics i també econòmics, agraïnt l'oportunitat de marginar-te al racó dels politics indesitjables, per a que la politica espanyola es temperi, es normalitzi i es pugui començar a caminar amb fermesa sense troncs ni brossa que talla el camí.
El teu darrer fracàs estrepitós es va consumar ahir al Parlament de Catalunya, quan la teva moció de censura contra el mediocre president de la Generalitat, Quim Torra, va fracassar i va quedar en res, només en un numeret més dels que el teu partit i tu mateix, Alberto Rivera, acostumeu a muntar per a la vostra, només la vostra, efímera glòria pseudo politica.
Lorena Roldan durant la intervenció al Parlament
Que patètic esdevens, Alberto Rivera, aquests dies perdent el cul anant d'una TV a una altra intentant frenar la debacle electoral que ja t'està caient al damunt, i aixó que encara falten 32 dies per al 10-N.
Durant aquesta dies encara la cagaràs molt més, perquè la tensió, els nervis i l'auto decepció personal davant del fracàs, et farà fer i dir imbecilitats politiques mai vistes al llarg dels 40 anys de transició politica espanyola.
I la primera clatellada la rebràs, el 10-N, de l'electorat català, dels ciutadans d'aquesta terra que tant enutja i irrita la teva supèrbia i vanitat descontrolades. La teva posició de segons força a Catalunya, la veuràs severament diluïda quan més aviat que tard es convoquin eleccions per a renovar el Parlament de Catalunya, que alhora permetran la formació d'un nou govern autonòmic, més serè. més sensat i atemperat, tot plegat més d'acord amb la llei i l'ordre, del que ho és l'actual Govern.
Les mediocritats generalment sempre s'enfronten, encara que sigui per nimieses i tonteries, com ja és habitual en el món de la politica espanyola i de retruc de la catalana. Aquest és un dels principals i més preocupants dels problemes que té la politica a l'Estat espanyol globalment, la mediocritat, l'escasa preparació professional de molts dels politics, i les ambicions personals que gairebé sempre s'imposen per sobre dels interessos generals del poble que diuen que governen o volen governar.
Beneït sigui el 10-N si serveix per esbandir la roba bruta de la politica espanyola, i si serveix per aenterrar politicament a l'Alberto Rivera. Benvigut sigui.