Previsió meteorològica

21 d’ag. 2019

Donald Trump, el patètic president USA que ara vol comprar Groenlandia

Un asentament humà a Groenlandia
La majoria aplastant dels ciutadans de l'Europa democràtica estem absolutament al costat i fent costat al govern de Dinamarca. Donald Trump, el president dels EEUU més patètic i esperpèntic dels que aquell país d'ultramar ha tingut de suportar al llarg dels darrers 100 anys, vol comprar Groenlandia, com aquell que es proposa comprar un illot per a convertir-lo en un segon Manhattan.
Amb els dòlars no es pot comprar tot, ni amb els dòlrs en mà es pot estorquir la voluntat d'un govern, d'ùn país d'Europa ni del Món. La voracitat incontrolada de Trump i de l'administració ianqui se l'ha de contenir i controlar, si no volem que Groenlandia avui es converteixi en un immens camp miner i petrolier, i, insisteixo, en un segons i monstruós Manhattan al bell mig del cor de l'Àrtic.
Groenlandia, l'ïlla més gran del Planeta, ja està patint molt greument les conseqüències de l'escalfment de la Terra, provocant un molt seriós problema de canvis climàtics i meteorològics que tots podem detectar diariament.
I ara se'ns presenta al bell mig d'Europa una proposta del cruel i dèspota capitalisme, que mai ha tingut ni té mesura en les seves ambicions, per a apoderar-se de tota la riquesa del Planeta, que encara és molta, en benefici d'uns pocs.
Mai es pot dir el que algun dia podria arrivar a decidir el govern de Dinamarca sobre la qüestió. El que és important és que per ara i tant, Dinamarca no està per a la macro operació mercantil que proposa i vol el tal Donald Trump.
Aquest és un president massa consetit i mimat pels seus. Els dòlar fan molt bona olor, oi?. I dic això per la reacció airada i contrariada de Trump, quan s'ha assabentat que els danesos no estan per a tanta insolència i ambició del govern ianqui. Ara diu que cvancel.la la visita que tenia prevista fer a Dinamarca per d'ací a uns 12 dies. Igual que un nen estúpid, consentit i mimat, que es revolta contra qui sigui si no se li dóna el que demana i vol.
Doncs que s'hi posi fulles. Groenlandia, la regió autònoma danesa, pertany a aquest gran pais i als groenlandesos, als 56.000 habitants d'aquesta gran ïlla que entre tots hem de continuar preservant, enfrontant-nos s'hi cal, al capitalisme més descarnat i bestialitzat existent a la Terra.
Maleït sigui el capitalisme salvatge i antihumà, maleït sigui per generacions, i també maleït sigui el despotisme de la dèspota dictadura comunista de Xina, un pais que també ha pensat en posseir Groenlandia, malgrat que el seu territori de més al nord, està a més de 3000 quilòmetres del Cercle Polar Àrtic.
La Xina comunista-capitalista, qui ho hauria dit, no és l'oponent del salvatge capitalista USA, en realitat tots dos es complementen. El capitalisme deshumanitzat només té un amic permanent..., el diner, i els humans som els seus esclaus i servidors. Ras i curt.
mapa de tempertures màximes spmapa de tempertures màximes a esmapa de tempertures màximes a es
El bàrbar i destructiu capitalisme, ara s'ha entossudit en destruir Groenlandia