Previsió meteorològica

29 d’abr. 2019

Pedro Sanchez, no defraudis als teus electors pactant amb el Rivera

Ahir, dia 28 d'abril, va ser un dia frenètic des del punt nde vista social i politic. 
Arreu de l'Estat espanyol més de 23.000 urnes estaven esperant a milions de ciutadans per a que votesin el partit o coalició politica que sentien més pròxim a ell o ella, i els politics han estat més que tensos i nerviosos quan han detectat a partir del migdia, que els electors havien decidit participar molt més del que ho van fer a les anteriors eleccions.
El resultat de la altissima participació va ser que el PSOE guanyava netament les eleccions, i que el PP de Pablo Casado, que va anunciar que pactaria amb Vox poques hores abans d'obrir els col.legis electorals el dia 28, va rebre la clatellada més sonora i estrident dels electors com mai s'havia viscut en els darrers 40 anys.
I la clatellada més forta, encara, l'ha merescut i rebut l'ex president pepero José Maria Aznar. El teu alumne és victima de la nefasta ideologia aznarista. Així, per sort, els hi ha anat.
De tot plegat es poden treure dues conseqüències prou nitides: que Pablo Casado se n'ha d'anar cap a casa per la seva ineptitud i pels seus devaneos amb l'extrema dreta radical d'Abascal, i que Pedro Sanchez ha de respectar la voluntat dels qui el van votar i no pactar amb el Rivera de C's. Ahir a la nit milers de militants i simpatitzants del PSOE li demanaven a crits "con Rivera NO!!"!!.
Jo que mai havia votat al PSC-PSOE al llarg de la democracia postfranquista, ahir ho vaig fer, per allò del vot útil i per arraconar a la dreta, peró no pas pensant ni en la remota possibilitat que Pedro Sanchez arrivi a pactar una legislatura controlada per la dreta del Rivera i de l'Arrimadas. Certament que si ho arriva a fer, mai més em plantejaré votar al PSC-PSOE, i evidentment que donaré el meu vot a Podemos o a alguna altra formació politica afí.
La traició d'un politic als seus electors mai es perdonable ni disculpable, i si Sanchez fa cas a l'empresariat, a la banca i a la gentusa de l'Ibex, doncs que no compti mai més amb el meu vot. Mai més li donaré, ni per compassió.
Ara, a esperar que passa fins el proper dia 26 de maig i dies posteriors..., i amb espectació màxima pel que fa als moviments que faci Pedro Sanchez i el seu equip en tota aquesta qüestió.
Pablo Casado ha condemnat a la tal Cayetana Alvarez de Toledo a fer el patètic paper de la llanera solitaria per terres catalanes. Quina jugada que li ha fet!.
Pablo Casado, ara sí que Pedro Sanchez ha sigut assignat president del govern espanyol per una majoria aplastant de ciutadans que l'han votat. I recorda tant tu com el teu soci de la dreta pura i dura, l'Alberto Rivera, que una moció de censura per a derribar un govern inepte i corrupte, és legal i emparat per la pròpia constitució espanyola que tant us agrada brandar quan us convé.
Sou un parell de politic esperpèntics i pateticament vomitatius.