Previsió meteorològica

15 de febr. 2019

28 d'abril, la gran oportunitat per a abatre a la dreta feixista espanyola

Los mismos perros pero con distintos collares 
El 28-A ha de protagonitzar un Front Popular aclaparador i massiu, en contraposició del Fronte Nacionalcatolico de la dreta que ja ha anunciat Pablo Casado a les darreres hores
Pedro Sanchez sap que no està sol en aquets moments tan decisius per a la politica espanyola, ben al contrari.
Aquells i aquelles que a les pasades eleccions autonòmiques andaluses es van quedar a casa, el dia 28 d'abril sortiran decidits de casa amb una única finalitat: atorgar el vot de confiaça que es mereix Pedro Sanchez i el seu govern i,a la vegada, aplastar a la dreta feixista espanyola que s'ha coalligat com bé sabem tots al sud de la Peninsula.
No se'ls pot permetre repetir el mateix experiment politic, si no és que no ens importi que el feixisme més recalcitrant i més decimonònic retorni a decidir el futur del conjunt de la societat espanyola en el seu conjunt.
El líder de l'èxtrema dreta franquista, ja parla de reconquistes..!, valgui'm l'Etern, que ens ha d'alliberar urgentment d'aquests espectres malignes que ja ens ensenyen les urpes i les dents amb les que ens volen triturar.
Aquesta gent feixista i ultramontana, volen retallar drets a la societat espanyola, començant per la llibertat d'expresió i el lliure pensament. Volen demonitzar l'homosexualitat i a les lesbianes, la bisexualitat i als transexuals, etc. Són els mateixos descendents d'aquells que durant 40 anys de dictadura criminal franquista, ens impedia expressar les idees lliurement i en públic, ens prohibia reunir-nos en grups de més de tres persones, la censura dels mitjans de comunicació era norma, ai dels qui la incomplien o rebassaven!.
La presó, com a minim, era el seu destí. Recordo, per exemple, a Josep Mª Huertas Claveria,  i a tants altres que van patir la furia rabiosa del despotisme franquista. PP+C's+Vox són, doncs, fills o nets d'aquella parafernalia dictatorial del déspota general Franco, el dictador que reposa en una tomba presidint les restes mortals de centenars d'espanyols que van ser afusellats o van morir com a presoners i constructors del Valle de los Caidos..., jo en diria del Valle de la Muerte.
De aquellos barros, estos lodos..., vaya mierda

Tota aquesta gent és la que ara ens volen salvar; volen posar en  marxa el rellotge de la història per a que marqui les hores enrere.
Ja no volen la Creu Gamada dextrogir, la d'origen hindú, la volen levogir, com la d'Adolf Hitler, la del criminal i genocida que va desencadenar la Segona Guerra Mundial i va assassinar a més de 6 milions de jueus, gitanos, homosexuals i tot el que no li agradava des del punt de vista humà, social i religiós.
És aquella i aquesta dreta espanyola que encara no ha aixecat l'àncora per a sortir d'una vegada per sempre més, de les brutes i pestilents aigües del passat franquista.
És aquesta dreta actual que qüestiona l'immigració, que penalitzava la sanitat pública i universal; la que es va treure de la bragueta la llei de seguretat ciutadana, etc, per a anar retallant drets i llibertats de la societat.
Aquesta és la dreta que el dia 28-A hem d'aplastar a les urnes, i només serà possible si entre tots els demòcrates i amants de la llibertat i dels drets individuals i col.lectius els plantem cara.