Previsió meteorològica

14 de febr. 2019

Pedro Sanchez, des de Catalunya i via PSC, he decidit votar-te

Quan els politics neguen millores per a la societat, no es mereixen el vot
Pedro Sanchez, quan decideixis convocar eleccions generals tindràs el meu vot que, des de Catalunya, et donaré gustosament tot votant al PSC.
Fa temps que la politica ja em fastigueija massa, tant la politica catalana, que està drogada pel sobiranisme i l'independentisme, que s'han atrevit a negar millores als jubilats tant de Catalunya com de la resta de l'Estat espanyol, tot renunciant a una substancial aportació financera per a tots els catalans, donant suport, oh paradoxa!, a la politica espanyolissima del PP+C's+Vox.
A Espanya a resultes de les eleccions andaluses, la dreta pura i dura, PP+Cs, s'ha confabulat amb l'extrema dreta tardofranquista de Vox, amb la finalitat d'assolir la Moncloa i la majoria absoluta al Congrès de Diputats de l'Estat. Si guanyen, durant quatre anys ens faran la vida impossible a tots, des del nord a sud, de l'est a l'oest d'aquesta vella i rància Espanya.
Aquesta fastigosa operació antipolitica i antisocial engegada des del darrere del teló de l'obra teatral esperpèntica organitzada, n'estic segur, per José Maria Aznar, el del trio de les Azores per a més INRI, i per la dreta econòmica de l'IBEX35, m'obliga moralment i èticament votar-te, Pedro Sánchez, davant de tants despropòsits politics que s'estan observant des de Catalunya i des de la resta d'Espanya.
Els independentistes s'han rentat les mans acusant el  govern del PSOE de tancar les portes del diàleg..., diàleg?, o més aviat es podria parlar de monòleg de l'autodeterminació sí o sí, senyors d'ERC i del PDCAT?. No haureu sigut vosaltres els qui heu rovellat el pany de la porta del diàleg, qui heu tancat la porta, amb la vostra insistència i persistència en obligar  Pedro Sanchez a incomplir lleis i la mateixa Constitució, copiant el que vosaltres vàreu fer els passats mesos de setembre i d'octubre del 2017?.
Per què us penseu que fa dos dies es va obrir la causa judicial al TS per tractar precisament de la vostra gosadia declarant unilateralment la inexistent República Catalana?. Tirar pel dret, com s'acostuma a dir, el 99% de les vegades, per no dir el 100%, qui s'atreveix a fer-ho, es fot sempre una bona clatellada.
I que per postres l'actual president Quim Torra digui per un mitjà de comunicació que primer és la democràcia i després la llei, és que viu en l'inòpia. Són precisament les lleis qui configuren i consoliden la democràcia. Repasin la història de l'antiga Grècia, el bressol de la democràcia.
Recordi, Quim Torra, saltar-se les lleis, fins i tot les estatutàries de Catalunya, no porta en lloc, sinó que desligitima la pretesa democràcia que es vol defensar.
El Govern de la Generalitat a punt per a signar la convocatoria de l'1-O
La fotografia ens recorda la sessió del consell de govern de la Generalitat, encapçalat pel aleshores president Carles Puigdemont, pocs minuts abans de signar la convocatòria del referendum de l'1-O.
Pocs dies després, Puigdemont va fugir de nit, per evitar ser detingut per ordre judicial, deixant amb el cul a l'aire a gran part del seu govern i a l'entorn politic més intim, que des de fa més d'un any està empresonat, i ara jutjat al TS.
Puigdemont no és cap exiliat politic com se'ns vol fer creure a base de repetir una mentida. Puigdemont és, simplement, un fugit, un escaquejat, de la justicia.
Si tot el que va fer tant ell com el seu govern era legal, per què la fugida?. La seva actitud jo, personalment, sempre l'he qualificat de covarda, simplement aixó.