Previsió meteorològica

30 d’abr. 2019

Pablo Casado es burlava dels 85 diputats de Sanchez; Casado en té 66

Las tres derechas muy, pero que muy, españolistas
Molt bona!, és una anècdota prou important per a ser resaltada i destacada en el dia d'avui, dos dies despres  que es tanquessin els col.legis electorals, que van condemnar a l'oposició, a les tres dretes rabioses.
Pablo Casado, quin bon grapat de vots t'has deixat pel teu curt camí com a patètic líder del teu puto partit ultradretà que vas pactar amb els feixistes de VOX a Andalusia i a poques hores abans d'obrir els col.legis electorals el passat diumenge dia 28, anunciaves un pacte amb VOX, els heureus dels franquisme pur i dur?. 
No et mereixies res més de l'electorat espanyol en el seu conjunt, i tampoc podies esperar gran cosa de l'electoral territorial de Catalunya. Un sol diputat has aconseguit, la del pal d'escombra de la Cayetana, - ho dic perquè la xica va sempre tan garretivada que Casado ara no sap ben bé que fer-ne.
Ah!, Pablo Casado i Alberto Rivera, deixeu de somniar amb  el número 155 que tant de goig us ha fet durant la precampanya i en la campanya electoral del 28-A. Heu perdut la majoria absoluta, és més, us heu quedat gairebé amb una mà al darrere i una altra al davant pel que fa al Senado español. Pedro Sanchuez, un altre cop, us ha clavat l'estocada guanyant la majoria absoluta.
Felicitats! electors de tot Espanya que entre tots i totes hem sigut capaços de fotre tal càstig electoral a la casta corrupta de la dreta conservadora del PP aznarista, que els hi han agafat unes cagarrines d'alló més pestilents i fastigoses i ara reneguen dels seus principis feixistes. tot d'un dia a un altre. Poden ser creïbles aquesta gentusa politica pepera?. No!, de cap de les maneres.
Fa 72 hores Casado anunciava pactar amb VOX i avui els tracta d'extrema dreta. Aquest politic patètic a qui es proposa enganyar?. La segona volta, la del 26-M, t'ensenyarà a ser més humil, més coherent si és que saps el què és la coherència i tenir les conviccions politiques fermes faci sol o tempesta.

Casado és un saltimbanqui politic. Es pensa que España és una gran pista de circ amb espectadors imbecilitzats que se'ls enganya així com així. Que continui, doncs, la dança i la gresca, el caos ideològic i l'incapacitat de Casado, i aviat els seus, el faran fora de la trona de Genova. Casado, que n'has fet de l'España de los balcones y de las banderas?.