Previsió meteorològica

1 de maig 2019

Pedro Sanchez i el PSOE s'atreviran a violar la voluntat dels ciutadans?

Pedro Sanchez serà capaç de jurar el càrrec traïnt als ciutadans?
Seran capaços de traïr a la majoria de ciutadans de l'Estat espanyol que el dia 28-A van votar majoritariament per un canvi politic d'esquerres?. Pedro Sanchez que va obtenir 123 escons gràcies als ciutadans que vàrem decidir votar-lo per a barrar el pas a les Tres Dretes, s'atrevirà a pactar amb els cínics i caragirats de C's?.
Si és així, la gent del PSC-PSOE que no esperin  mai més el meu vot que els vaig donar el dia 28-A, malgrat que no els havia votat mai al llarg dels anys que portem de democràcia espanyola. I com que no me'n fio, per si un cas, he decidit no votar ni a les municipals ni a les europees el proper dia 26-M. I dic per si un cas, perquè la traició dels socialistes a la voluntat popular, de fet, ja s'està coent des de la Montcloa, amb una olla exprés.
L'olla els hi han servit els de l'Ibex-35 i des del Banc de Santander, entre d'altres, perquè l'empresariat tampoc és gens de fiar. Ahir deien una cosa, i avui en diuen una altra..., com sembla que estan fent els socialistes monclovites.
Avui, sembla, que Pedro Sanchez ha convocat al palau del president electe, a Pablo Casado, a l'Alberto Rivera i a Pablo Iglesias, per a reunir-se la propera setmana. Per a què aquesta convocatoria triple, si la convocatoria hauria de ser per a Iglesias, amb la finalitat de començar a parlar de pactes d'esquerres sense intervencions directes ni indirectes de la dreta pura i dura del PP i C's. 
El 26-M deixarem que el PSOE ens prengui el pèl i la papereta?
Com que no hi ha res clar, i sembla que Pedro Sanchez no pensa obrir boca fins passades les eleccions del proper dia 26 de maig, negaré el meu vot a tothom, tot i que podria reconsiderar la decisió abstencionista votant, finalment, a Podemos, per a les municipals i europees.
Ara bé, que el Pedro Sanchez i els anomenats varones del PSOE tinguin ben present, que podran estafar als electors una vegada, peró que no esperin repetir resultats tant bons d'ací a quatre anys.
El poble no acostuma a oblidar les traicions, i menys encara de quina mena de traicions.
Molt bé podria ser que el 75% i escaig de partició registrada el passat dia 28 d'abril, baixi substancialment, i que milers de vots s'ecaminin cap a una altra tendencia politica simplement com a càstig, com a represàlia per la traició del PSOE.
Que no ho oblidin, perquè nosaltres, els electors, no ho oblidarem pas.