Previsió meteorològica

7 d’ag. 2019

Catalunya no té ni presos politics ni politics a l'exili

Catalunya el que té, des de fa vora dos anys, és un grapat de politics empresonats i d'altres fugits de la justicia, uns covards, després d'haver alterat lleis estatals, del propi Estatut de Catalunya i d'haver alterat i desvirtuat el propi reglament interna del Parlament Català. Aixó és el que té Catalunya, res més.
El que ha passat en aquesta terra de l'extrem nordest de la Peninsula Ibèrica, és que portem gairebé dos anys que una part de la població del pais ha assimilat una mentida, una estafa politica, com si fos realitat. 
És a dir, Catalunya està vivint d'alló que se'n diu repetir una mentida fins l'atipament, i que acostuma a convertir-se en veritat, encara que de veracitat no en tingui res de res.
Els politics catalans que han sigut jutjats recentment pel Tribunal Suprem de l'Estat espanyol, ho han sigut en virtut de les irresponsabilitats politiques que lliurement i arbitrariament van assumir des de la primera setmana de setembre del 2017, passant pel dia 17 de setembre i de l'1 d'octubre del mateix any.
Tots ells, i també elles, es van passar pel folre o per l'entrecuix, la constitució estatal, el reglament del Parlament de Catalunya i del propi Estatut, sense tenir en compte les conseqüències que es podrien derivar de tot plegat. I d'aquells politics que falsament se'ls atribueix la condició d'exiliats, doncs res més lluny de la realitat. Puigdemont i demés cohort del Govern de Catalunya que el van seguir, van actuar com uns antèntics covards i com uns traidors.
Si van fugir d'amagat, en complet silenci  i sota la teneborsa llum de la nit per anar-se'n a Bèlgica, és perquè sabien que ho havien fet tot molt malament i vulnerant les lleis estatutaries i estatals. Altrament, per qjuè van fugit tan precipitadament i d'amagat?.
Peró sembla que una part substancial, no majoritaria, del poble de Catalunya de tant escoltar per TV3, per Catalunya Ràdio i demés òrgans de comunicació i politics sectaris la mentida, aquesta mentida per a tots ells s'ha convertit en dogma politico/social. Foten pena, perquè viuen d'una mentida meticulosament dissenyada per una colla de politica mediocres, irresponsables i inútils.
Els catalans s'haurien de plantejar amb rigor i honestament, si el Govern del Quim Torra (collons), han fet alguna cosa útil per a millorar la vida dels catalans al llarg de tot aquest temps, a banda d'organitzar-se tot sovint excursionetes a Bèlgica per a confabular amb els politics fugits encapçalats per l'ex president Puigdemont.
I en nom de la veritat i de la realpolitique catalana, no tancaré aquest post sense recordar que el Quim Torra és president sense haver sigut elegit pel poble català. És president pel dit, i no per les urnes. Ah!, per poc me'n oblido: menys retallades en sanitat, en ensenyament, etc, i convoqueu el.lecccions, perquè els catalans tenim moltissimes ganes d'expressar-nos davant les urnes.

La meteorologia a Catalunya