Previsió meteorològica

3 de febr. 2019

Nicolás Maduro, despota y criminal, puedes irte al carajo

Tres personajillos que encarnen el que és ser un dictador sanguinari
Nicolás Maduro és l'argumentari imprescindible i necessari per a mi, per tal d'obrir aquest blog, irritat i cabrejat per la persistència del dèspota i criminal veneçolà en no voler tirar la tovallola i fotre el camp per sempre més a les antípodes de Caracas.
Nicolás Maduro, és un clar exemple del que és sempre un comunista stalinista,- cruel, inhumà, bestial a l'hora d'utilitzar les armes contra els seus propis ciutadans, i d'imposar la seva llei del terror i de la por en contraposició del què és una democràcia real-, és per tant el líder d'un govern comunista crimina. 
Si no, com explicarà aquest despota dictador que desenes o centenars de veneçolans agonitzin i morin pels carrers de Caracas i d'altres poblacions del país, degut a la violència de la guàrdia pretoriana del repugnant chavista Nicolás Maduro?.
El règim absolutista i criminal que encarna com si fos una titella del ja mort Hugo Chavez, haurà d'abandonar el poder que ostenta, ser detingut per la justicia internacional per a ser jutjat dels seus crims i passar comptes per la destrucció de l'economia d'un pais que, com Veneçuela, és ric en reserves petrolieres i malgrat tot, ha tirat per la borda dels seus vaixells de guerra el benestar social, laboral i econòmic del pais que diu que defensa contra els enemic exteriors.
Nicolás Maduro, com han acostumat a fer i continuen fent tots els dictadors de la Terra, acusen a l'exterior de tots els seus mals, sense reconèixer que precisament els mals i miseries que pateixen els veneçolans o els ciutadans de qualsevol pais sotmès a la tirania d'un dictador o dictadora, són els seus governants i els seus governs corromputs.
No es podria entendre de cap altra manera, que els suports dels governs que li donen suport, oh paradoxa!, són governs totalitaris i dictatorials com per exemple la República criminal i terrorista de l'Iran, la Turquia de l'egolatra Erdogan, de la banda terrorista i criminal musulmana de Hamás, o la Cuba comunista que ha anorreat el seu poble durant decades o la Rússia de Vladimir Putin que fa anys que va abandonar la Perestroika per a retornar als origens stalinistes, de moment, una mica suavitzats o dissimulats.
Veneçuela sotmesa sota la dictadura comunista emparada per l'islam iranià
No ha de sorprendre que el món islàmic estigui al costat de Maduro. Sembla que el despota dirigent veneçolà ha donat el pas convertint-se a l'islam, la pseudo religió que es va inventar el fals profeta Mahoma.
Així s'expliquen més de quatre coses de les que passen a Veneçuela, un pais que pateix l'invasió musulmana, especialment atiada per l'estat terrorista iranià que compta amb la complaença de Nicolás Maduro. Així comença a encaixar tot el puzle volivarià islamitzat. I d'ací s'enten l'animositat de Maduro cap a Europa i en general envers Occident.
I poca cosa més té, el tal Nicolás Maduro, per aferrar-se al poder amb l'ajuda internacional. Només pot marxar amb la maleta a la mà esquerre, per a que pugui utilitzar la mà dreta per a dir adéu a la Veneçuela que la arruinat i subjugat cruelment. Mereixes la maledicció del món, i amb tu també se la mereix el també comunista stalinista Daniel Ortega, aquell llunyà ex combatent que volia alliberar els nicaragüens de la tirania del capitalisme, per a suplantar-la per la criminal dictadura del clan familiar dels Ortega, amb seva dona inclosa en el pasteleo comunistoide.
Quanta merda politica hi ha pel món pendent encara de ser netejada i destruida.